Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin madun zalimndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan çarliston gereç kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir standart olmadığı için sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut henüz rakik kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara ulaşmak mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, auta rast açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Hiçbir hamle ile çıkış sağlayıcı CE Sertifikalı ürkü barlı kapılar tatbik kullanımları haysiyetiyle tercih edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın kapısı temin edecektir. 5 adetten ziyade sipariş verirseniz dilediğiniz rengi güzide olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın kapısı yüzeyi elektrostatik türap Yangın kapısı istanbul fiyatı boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede degajeleyerek duman sızmasını önlemektedir. Nedeniyle yangın durumlarında duman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş evet. 

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı sıra otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden dışarıya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hakikat bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda bölümler arası yangın intikalini muayyen bir hin aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayıcı baplardır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, vesair yangın kapıları kadar yapı güvenliği niyetının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, coşkunluke dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene şeşna düzenınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emin bir Yangın Merdiveni Kapısı şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın Kapısı düzenırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim tarafımızdan üretilen baplar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Ankara Yangın Kapısı bürümek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi yangın kapısı ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile ilgili heves ettikleri bütün mevzular üzerine vukuf sahibi olabilirler.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page